Поиск по этому блогу

вторник, 30 ноября 2010 г.

Громадські діячі з Чехії поділилися досвідом боротьби з корупцією


Чернігів відвідали представники міжнародної організації Transparency International (Чехія) Радім Буреш та Петер Янша.

В експертному клубі "Чиста політика" вони зустрілись з представниками чернігівських громадських організацій та місцевими журналістами.
Під час зустрічі обговорювались питання:

1. Можливості громадських організацій у протидії корупції на локальному рівні: історії успіху.
2. Співпраця громадських активістів і журналістів в питаннях прозорості проведення державних закупівель.
3. Інформація про можливості для громадських організацій м. Чернігова програми Міністерства закордонних справ Чехії Transition.

Також представник творчого об'єднання "ТОРО", координатор Програми професійної підготовки активістів громадських рад Алла Волошина розповіла, що в рамках професійної підготовки активістів грмадських рад відбудеться спеціалізоване навчання, що включає в себе серію з чотирьох дводенних навчальних семінарів та передбачає виконання учасниками практичних завдань, спрямованих на закріплення отриманих знань.

Довідка.

Творче об'єднання "ТОРО" є Контактною групою в Україні Transparency International – глобальної антикорупційної неурядової організації, що має понад 90 національних представництв та працює більше як у 100 країнах світу. Місія Творчого об'єднання "ТОРО" полягає у впровадженні в Україні демократичних процедур участі громадян у формуванні та реалізації державної політики. Дізнатися більше про діяльність організації можна на сайті www.toro.org.ua

Джерело: Експертний клуб "Чиста політика"
http://www.politika.cn.ua/list/ua/news/2/3472.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий