Поиск по этому блогу

среда, 17 августа 2011 г.

«Базис»: від піцерії до розважального комплексу


На мапі Чернігова з’явилась нова родзинка організованого дозвілля для чернігівців. Цими днями свої двері для відвідувачів відчинить новий розважальний комплекс «Базис», розташований по вул. Незалежності, 12-А.

Підприємство «Базис», візитівкою якого вже 17 років є так звана піца «по-чернігівськи», мало поповнитися шостою піцерією, та ця ідея згодом переросла в проект створення цілого комплексу. На обґрунтування та реалізацію проекту знадобився рік. Вдосконалена піцерія на Масанах сьогодні працюватиме в двох форматах: вдень тут пригощатимуть смачним та якісним фаст-фудом, а ввечері піцерія трансформуватиметься в затишну залу з вишуканим ресторанним меню. Обслуговуватиме гостей 70 чоловік високо кваліфікованого персоналу.

Новий заклад позиціонуватиме себе як центр сімейного дозвілля. Серед дорослих розваг – професійний боулінг, більярдна кімната, аерохокей, міні-бар, дискотека. На маленьких відвідувачів чекатиме дитяча країна «Мадагаскар»: чотириярусний лабіринт, унікальний в Чернігові батальний комплекс (інтерес до якого, до речі, виявляють не лише діти), батут, боулінг (доріжки обладнані спеціальними бортиками, що полегшує вибивання кеглів), весела анімація, ростові ляльки – герої улюблених мультфільмів.

«Існують певні обмеження, - зазначає голова правління ВАТ «Базис» Андрій Склярець, - у нашому закладі не палять, лише у спецiально вiдведених для цього зонах. Це моя жорстка вимога, адже там де займаються спортом (а боулінг саме спорт), відпочивають разом з дітьми, не може бути місця шкідливим звичкам».

Спеціалізуватиметься заклад і на проведенні корпоративів, ювілеїв, дитячих свят, днів народжень, тощо зі спеціальним дорослим та дитячим банкетним меню та індивідуально підготовленою програмою. Пропонує «Базис» і транспортні послуги з доставки гостей із Чернігова та передмість. «Перевагами нового центру розваг стане комплексний підхід до надання послуг і цілком демократичні ціни, - зазначає заступник голови правління ВАТ «Базис» Денис Слярець, - адже кожен відвідувач, незалежно від віку і фінансового становища, матиме цікаве і змістовне дозвілля згідно своїх уподобань».

Вже з початку учбового року на базі комплексу планується створити школу гри в боулінг для дітей віком від 7 років. Куратором проекту стане професійний спортсмен, чемпіон України з боулінгу Андрій Андрєєв. Наразі розважальний комплекс готується до офіційного відкриття, яке відбудеться 17 серпня і своєї «пілотної» закритої вечірки у гавайському стилі.

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»

Комментариев нет:

Отправить комментарий