Поиск по этому блогу

пятница, 25 ноября 2011 г.

Загальнонаціональна акція "Європа - це свобода"



22 листопада, з нагоди святкування Дня свободи, чернігівський обласний осередок політичної партії «УДАР Віталія Кличка» приєднався до загальнонаціональної акції партії «Європа – це свобода».

На Червоній площі зібрались переважним чином активісти партії та молодь, яка складає ядро молодіжної організації «УДАРу». Керівники обласної та міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Сергій Аверченко та Юрій Тарасовець у своїй промові зазначили, що лише інтеграція до Європи може стати запорукою ефективного розвитку України.

«Ми повинні розуміти, що для України не існує іншого шляху розвитку – лише європейський, адже ми європейці і іншого бути не може. Чи будемо ми жити в партнерстві з Європою, чи досягнемо справжніх демократичних свобод та цінностей, політичної та соціально-економічної стабільності залежить лише від нас та нашого осмисленого вибору. В іншому разі Україна залишиться на узбіччі життя, - зазначив Сергій Аверченко. – Люди, що відстоювали свої демократичні свободи на Майдані сім років тому добре розуміють це. І ми сподіваємось, що незважаючи на розчарування діями нинішньої влади, не зважаючи на скруту, в якій сьогодні опинилась країна, у нашого народу вистачить сил зробити правильний вибір на користь поступового, але невпинного розвитку країни».

Після промови лідерів партійці пов’язали одне одному символічні жовто-блакитні стрічки та під прапорами пройшлися центром Чернігова, долучаючи до акції небайдужих мешканців міста.

В найбільш людних місцях було встановлено намети «УДАРу», в яких партійні активісти вітали перехожих зі святом, розповсюджували звернення Віталія Кличка до українців та прикріплювали кожному на одяг акційні стрічки в знак солідарності з основними тезами акції, та як символ омріяного майбутнього для нашої держави.

Свобода – це Європа
Коли ми говоримо, що
Ми – Європейці
Ми не обираємо громадянство чи країну –
Ми громадяни України, ми українці

Ми кажемо:
Ми – частина цивілізації, яка обрала
Своїми цінностями
Життя Людини
Гідність Людини
Свободу Людини
Ми не дозволимо цей вибір
 У нас відібрати
Ми здобули
Право на нього!

Саме з такими словами до народу України звернувся лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, саме вони стали головним гаслом акції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий