Поиск по этому блогу

среда, 12 января 2011 г.

Екологічна політика м. Чернігова: вирішення проблеми забруднення р. Стрижень



12 січня в експертному клубу "Чиста політика" відбулась прес-конференція, присвячена старту проекту „Екологічна політика м. Чернігова: вирішення проблеми забруднення р. Стрижень”, який реалізує Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень в рамках проекту «Розвиток громадянського суспільства», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.


За словами представника Поліського фонду Євгенія Романенка метою проекту є покращення місцевої екологічної політики у м. Чернігові шляхом громадської оцінки діяльності органів місцевого самоврядування з очищення р. Стрижень та ініціювання розробки відповідної цільової програми.

Протягом 2011 року в рамках проекту планується провести громадську експертизу місцевих програм щодо реалізації екологічної політики у м. Чернігова, зокрема очищення р. Стрижень, на основі офіційних запитів, контент-аналізу місцевих ЗМІ, глибинних інтерв’ю експертів. За результатами громадської експертизи відбудеться експертне обговорення для доведення до учасників результатів дослідження, напрацювання рекомендацій щодо цільової програми очищення р. Стрижень.

Напрацьовані експертами рекомендації будуть узагальнені у спеціальному номері журналу «Поліська аналітика» та поширені у місцевих засобах масової інформації.

Джерело: Євгеній Романенко, Поліський фонд

Комментариев нет:

Отправить комментарий