Поиск по этому блогу

четверг, 21 апреля 2011 г.

Здійснюється набір слухачів за новою спеціальністю "Парламентаризм та парламентська діяльність"

Національна академія державного управління при Президентові України (далі – Національна академія) здійснює набір слухачів на денну та заочну форми навчання за новою спеціальністю 8.150111 “Парламентаризм та парламентська діяльність”, напряму підготовки 1501 “Державне управління”. Магістерську підготовку слухачів забезпечує єдина в Україні кафедра парламентаризму та політичного менеджменту (ліцензія Міністерства освіти та науки України АБ № 529299 від 09 серпня 2010 р.).

Магістерська програма націлена на підготовку високо кваліфікованих фахівців з державного управління, політичного менеджменту, парламентаризму та парламентської діяльності, спроможних розробляти і реалізовувати державну політику, брати кваліфіковану участь у законотворчому та нормотворчому процесах в органах державної влади та місцевого самоврядування, Апараті Верховної Ради України та апаратах місцевих рад, що забезпечить формування політичних лідерів та політичної еліти в Україні.

Під час навчання слухачі мають змогу поглибити свої знання, уміння, навички, опановуючи одну з двох спеціалізацій: політико-правову або парламентаризм та законодавча діяльність.

Звертаємося до Вас із проханням сприяти направленню на навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Термін навчання за денною формою – 18 місяців, за заочною – 30 місяців. Прийом на навчання здійснюється відповідно до Закону України “Про вищу освіту” та за умовами, визначеними Положенням про прийом слухачів до Національної академії державного управління при Президентові України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 року № 468 з змінами (www.аcademy.gov.ua). Прийом документів з 11.04 по 06.06. 2011 року.

Контактні телефони та адреси: (044) 481-21-71; (044) 482-30-92;
(044) 484-68-50; (066) 310-23-90.
kaf_parlament@i.ua; larinanb@yandex.ru

Документи, що подаються до заяви вступника:

1. Особова картка (для державних службовців чи посадових осіб місцевого самоврядування).
2. Особовий листок з обліку кадрів (для осіб, які не перебувають на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування).
3. Автобіографія.
4. Копія диплома(ів) з додатком про повну вищу освіту, засвідчена у встановленому порядку (для осіб, які здобули повну вищу освіту в іноземних державах, обов’язковою є процедура нострифікації диплома).
5. Копія договору – направлення до Національної академії, засвідчена в установленому порядку (для вступників на денну форму навчання).
6. Рекомендація державного органу або органу місцевого самоврядування, де особа працює або перебуває в кадровому резерві (для вступників на вечірньо-заочну, заочну та заочно-дистанційну форми навчання).
7. Медична довідка за формою 086-у.
8. Чотири фотокартки розміром 3х4 см.
9. Ксерокопія трудової книжки, засвідчена у встановленому порядку.
10. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
11. Копія паспорта.
12. Паспорт та військовий квиток подаються особисто.
13. Інші документи подаються вступником, якщо він претендує на пільги встановлені Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, засвідчені у встановленому порядку.
14. Два поштових конверти з марками по Україні (із заповненою зворотною адресою).

Комментариев нет:

Отправить комментарий