Поиск по этому блогу

воскресенье, 3 июля 2011 г.

Від висновків до синтезу ідей

У Експертному клубі "Чиста політика" відбулась прес-конференція за підсумками проекту «Стань професіоналом, допоможи громаді!», який реалізовано Центром «Доброчин».

У заході взяли участь: керівник проекту Олександр Підгорний та експерт проекту, юрист, консультант Олена Короїд.

Учасники прес-конференції розказали про запровадження підходів до розв’язання проблем місцевих громад через підвищення професійного рівня місцевих активістів Чернігівщини.

Наявність глибоких базових знань з менеджменту та основ професійної комунікації і співпраці, а також можливість отримати своєчасну професійну консультаційну допомогу досвідчених колег дозволяє місцевим неурядовим організаціям більш ефективно діяти на користь громади у вирішенні актуальних проблем місцевого розвитку та виступати партнером влади у вирішенні важливих для регіону завдань.

Олександр Підгорний детально розповів про діяльність «Доброчину» у рамках реалізації проекту: «У п’яти регіонах Чернігівської області проводились фокус-групи, вирішувались питання стосовно можливості оцінки діяльності громадських організацій у регіонах. Також у рамках цього проекту пройшло шість тренінгів для представників громадянського суспільства. На завершення проекту було проведено круглий стіл з міськими головами визначених регіонів та представниками громадських організацій. На мою думку, проект дуже своєчасний і вдало реалізований. Представники громадянського суспільства у регіонах налаштовані активно працювати. А наш проект став для них своєрідним стартовим майданчиком для подальшого розвитку. Також приємно зазначити, що проект став поштовхом для створення ще двох громадських організацій, які вже почали активну діяльність».

Метою проекту «Стань професіоналом, допоможи громаді», що здійснюється Центром «Доброчин» за підтримки Програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду “Відродження”, є підвищення професійного рівня представників третього сектору Чернігівської області. Детальніше про програму: www.irf.ua.

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»

Комментариев нет:

Отправить комментарий