Поиск по этому блогу

среда, 28 сентября 2011 г.

"Технополіс" привітав чернігівців з Днем міста. ФОТО

Минулий тиждень ознаменувався святкуванням Дня міста, та найяскравіші заходи припали, звичайно, на вихідні дні. Так, Чернігів уперше приймав учасників Міжнародного конкурсу хореографічного та вокального мистецтва «Яскрава країна», було проведено перший в Україні фестиваль тантамаресок (стендів для фотографування з прорізями для голови) та зібрано справжнісінький танцювальний флешмоб на Червоній площі і, нарешті за підтримки мережі магазинів аудіо-, відео, побутової техніки «Технополіс», мешканців міста з головної сцени привітали найталановитіші Чернігівці фіналісти та переможці місцевих та національних талант-шоу.

Незважаючи на осінню прохолоду чернігівці насолоджувались більш ніж двогодинним виступом місцевих зірок. Цього вечора на сцену вийшли кращі вокалісти міста Євген Мацак, Олена Михайлова, Ігор Хонін, віртуозний акордеоніст Олег Ніколаєнко, найталановитіший біт-боксер міста Артем Назаренко, балет «Like One» та центр танцю «Вікторія-денс». Але, безумовно, колектив, на виступ якого чекала вся площа - це театр тіней «FireFliers» - півфіналіст телевізійного шоу «Україна має талант» та російського аналогу цієї програми - «Минута славы». Хлопці та дівчата нещодавно успішно представили наше місто на російському шоу і тепер змагатимуться за вихід у фінал. Наразі їм необхідна підтримка рідного міста в смс-голосуванні. Родзинкою свята стали три фантастичні постановки театру, які просто-таки зірвали овації площі.

Протягом усього вечора ведучий випробовував знання чернігівців в історії, фактах та цифрах, пов’язаних з рідним містом . Кожен, хто дав правильну відповідь отримав корисний в побуті подарунок від генерального спонсора свята мережі магазинів аудіо-, відео-, побутової техніки «Технополіс». «Чернігів дуже гарне місто, отож і люди в ньому, живуть, без сумніву, особливі, талановиті. Особисто я обов’язково хочу повернутися сюди, щоб доторкнутися до легенд та дивовижної історії Чернігова, - зазначила представник спонсора начальник відділу торгівельного маркетингу компанії «Технополіс», киянка Катерина Курасова. А мешканців міста хочу привітати зі святом та побажати міцного здоров’я, добробуту, наснаги і натхнення, щастя і процвітання, значних здобутків і подальших успіхів на благо рідного міста».

На завершення концерту глядачі подивились дивовижне вогняне шоу від файєр-команди «Містеріо».










Джерело: Агенція «Prime Media»

Комментариев нет:

Отправить комментарий