Поиск по этому блогу

воскресенье, 13 марта 2011 г.

Сергій Андрос лобіюватиме інтереси Чернігова у бюджетному комітеті Верховної Ради України




Сьогодні у експертному клубі "Чиста політика" відбулась прес-конференція народного депутата Сергія Андроса та секретаря Чернігівської міської ради Олега Шеремета, присвячена проблемам бюджетного фінансування обласного центру.

Як відомо, 14 лютого 2011 року рішенням ЦВК Андроса Сергія Олександровича визнано обраним та зареєстровано народним депутатом за списком Партії регіонів. На сьогодні він входить до складу бюджетного комітету Верховної Ради України.

Сергій Андрос повідомив, що спільно з керівництвом міста зроблено детальний аналіз найгостріших проблем обласного центру та визначено пріоритетні напрямки, які потребують допомоги уряду у їх вирішенні, в тому числі, фінансових дотацій з державного бюджету.

Секретар міської ради Олег Шеремет детально ознайомив присутніх з колом окреслених завдань, серед яких: завершення ремонту міської дитячої поліклініки № 1, будівництво дитячого садочку у районі Масани, облаштування станції швидкої допомоги, в тому числі придбання автомобілів "швидкої" допомоги.

Враховуючи актуальність та важливість питань раціонального використання енергетичних ресурсів, Олег Семенович наголосив, що наступним кроком реалізації енергозберігаючих заходів, які впроваджуються сьогодні у галузі освіти, будуть заклади охорони здоров’я. Тож, це дозволить зекономлені кошти спрямувати на подальший розвиток закладів освіти та охорони здоров’я.

Серед завдань найближчої перспективи народний депутат назвав також будівництво нової тягової підстанції по вул. Гагаріна, диспетчерського пункту міського пасажирського транспорту на кінцевій зупинці по вул. Незалежності, адже після подовження тролейбусного маршруту в район Масани будівництво тролейбусної мережі на цьому не завершено. Також, важливим питанням для забезпечення зручного сполучення з районом Шерстянкою, на його думку, є будівництво тунелю або віадуку.

Олег Шеремет також зазначив, що міська влада має дбати й про презентабельність нашого міста. На його переконання, сквер ім. Б. Хмельницького та Красна площа, без сумніву, є "візитівкою" обласного центру, отже, приведення їх в належний естетичний стан суттєво покращить культурно-туристичну привабливість міста.

Секретар міської ради підкреслив, що сьогодні досягнуто порозуміння всієї вертикалі влади, що є запорукою ефективної співпраці задля вирішення потреб територіальної громади міста. Він висловив впевненість, що за такої умови та активної підтримки народних депутатів, вирішення вказаних проблем – це справа часу.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради

Комментариев нет:

Отправить комментарий