Поиск по этому блогу

вторник, 22 марта 2011 г.

Все про «Self-made School»



У вересні минулого року у Чернігові почала функціонувати унікальна школа. У ній молодих людей навчають бути успішними бізнесменами. Але навколо словосполучення «Self-made School» у місті з’явилося багато чуток компрометуючого характеру щодо діяльності школи. Адже все нове і не зрозуміле завжди сприймається дещо негативно.

Щоб розвіяти всі чутки та донести до чернігівців правдиву інформацію про роботу єдиної у своєму роді школи, до Експертного клубу «Чиста політика» завітали її студенти: Ігор Руска, Діана Кузина, Андрій Бойко, Олександр Ковальов, Володимир Биховець, Дар`я Лосік.

На прес-конференції журналісти мали змогу поспілкуватися особисто з представниками «Self-made School».

Ігор Руска ознайомив присутніх з ідеєю створення бізнес-школи:

«Таке явище як бізнес-школа існує вже досить давно. Найвідоміші бізнес-школи – це Оксфордська та Гарвардська. В Україні ж їх дуже мало. Тому поява такого учбового закладу в Чернігові – це явище унікальне. Формування концепції школи розробляли її тренери близько десяти місяців поспіль».

Олександр Ковальов розповів про якість та оцінювання навчання в «Self-made School»:

«Більшість людей дійсно не вірять, що за рік навчання у бізнес-школі людину можна навчити теоретичним та практичним знанням управлінця. А після навчання ще й отримати достойну роботу. Багато питань було: Чи не станемо ми в майбутньому звичайними працівниками середньої ланки? Хочу зазначити, що це було б нелогічним з боку інвесторів школи, які у своїй більшості – представники чернігівського бізнесу. Адже вони вкладають у наше навчання значні ресурси, щоб отримати кваліфікованих керівників. Знання подаються на високому рівні і щомісяця відбувається атестаційна оцінка отриманих знань. На мою думку, більшість таких питань виникає саме через брак інформації».

Володимир Биховець розповів про принципи навчання у «Self-made School»:

«Більша частина знать, які надають ВУЗи – теоретичні. У «Self-made School» тренінгова система навчання, максимально наближена до реалій. Отримані знання ми в той же день маємо можливість застосувати на практиці: розроблюємо стратегії роботи підприємств, бізнес-проекти. Окрім цих знань ми отримуємо комплексне навчання, це і розвиток мислення, інтуїції та інші».

Представники «Self-made School» розповіли і про подальшу діяльність свого закладу, адже почався наступний набір студентів. Тим же, що невдовзі закінчують навчання, згідно з умовами контракту, буде запропоновано працевлаштування на престижних підприємствах Чернігова.

Більш детальна інформація: http://self-made.com.ua

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»

Комментариев нет:

Отправить комментарий