Поиск по этому блогу

воскресенье, 13 марта 2011 г.

На Чернігівщині створено Раду підприємців


У Експертному клубі «Чиста політика» відбулася прес-конференція за участі: Романенка Ігоря Володимировича, голови Комітету з питань інформаційного забезпечення Ради підприємців при Верховній Раді України, співголови Ради підприємців Чернігівщини; Варнакової Олени Юріївни, голови Чернігівської профспілки підприємців, співголови Ради підприємців Чернігівщини; Лазара Віктора Леонідовича, голови Чернігівського обласного об’єднання організації роботодавців «Сіверщина», співголови Ради підприємців Чернігівщини; Аверченка Сергія Миколайовича, голови обласного об’єднання організації роботодавців Чернігівщини, секретаря Ради підприємців Чернігівщини.

Учасники прес-конференції розказали про створення Ради підприємців Чернігівщини, яка координуватиме роботу місцевої бізнес-спільноти. Олена Варнакова розповіла про історію створення Ради підприємців:

«Ми зрозуміли, що лише об’єднавшись разом ми зможемо впливати на прийняття рішень у нашій державі. Ідея об’єднання громадських організацій та бізнес-спільноти прийшла під час «податкового майдану». Ми створили Раду підприємців Чернігівщини, яка відкрита для всіх громадських організацій та для активних підприємців».

Ігор Романенко окреслив основні цілі та завдання новоствореної організації:

«Основна наша мета: консолідація підприємництва та бізнес-середовища. Також одним з пріоритетних напрямків нашої роботи буде захист прав та координування діяльності підприємництва чернігівського регіону».

Сергій Аверченко:

«Рада підприємців Чернігівщини – це єдиний представницький орган, який захищатиме інтереси бізнес-середовища Чернігівської області. Одним з завдань, які ми поставили перед собою, є налагодження зворотнього зв’язку між підприємцями, роботодавцями та представниками влади».

Віктор Лазар наголосив, що робота новоствореної Ради – поза політикою:

«Ми не обслуговуватимемо інтереси жодної політичної сили. Представники чернігівського бізнесу являються прихильниками різних політичних партій, але проблеми у всіх схожі. А об’єднавшись, ми зможемо їх вирішити».

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»

Комментариев нет:

Отправить комментарий