Поиск по этому блогу

вторник, 29 марта 2011 г.

Нова якість життя для малечі з Городні



У Експертному клубі “Чиста політика» відбулася прес-конференція за участі: керівника Чернігівської міської громадської організації «Громадська Рада» Герасименко Катерини Вікторівни, експерта проекту Підгорного Олександра Віталійовича, голови Городнянської міської ради Богдана Андрія Івановича.

Учасники заходу говорили з журналістами про те, як вплинула співпраця громадської організації та місцевої влади на вирішення проблем дошкільних закладів. Про проект «Нова якість життя для малечі з м. Городня», а також про результати його впровадження.

Катерина Герасименко: «Ми вже завершуємо реалізацію проекту «Нова якість життя для малечі з м. Городня». Він підтримується антикризовою гуманітарною програмою Міжнародного фонду «Відродження». Метою цього проекту є покращення освіти у дошкільних закладах міста Городня. А саме покращення санітарно-побутових умов і матеріально-технічної бази. Під час реалізації проекту були проведені ремонтні роботи даху у дитячому дошкільному закладі №1, ремонти ігрових кімнат, закуплено кухонний інвентар, харчові котли, килими, меблі, 450 дітей отримали іграшки, канцприладдя та інше. Хочу подякувати за співпрацю у реалізації проекту міському голові Городні Андрію Івановичу Богдану».

Андрій Богдан: «Всі ми знаємо, що сьогодні місцеві бюджети не в змозі у повному обсязі фінансувати бюджетні установи. Ми вже давно співпрацюємо із «Громадською радою» і з «Доброчином». Я дуже радий, що вдалося реалізувати проект «Нова якість життя для малечі з м. Городня» у нашому місті. З міського бюджету на його виконання було витрачено 50 % коштів, решта – громадською організацією. Хочу сказати, що після оновлення дитячого закладу, діти, навіть, навчатися стали краще. І це тільки початок, адже я сподіваюся і на подальшу співпрацю з «Громадською радою».

Олександр Підгорний: «Приємно, що проект вже реалізовано і досить вдало. Тим більше, що цю оцінку дала місцева громада, міський голова. Це не останній проект, ми й надалі готові співпрацювати з представниками місцевої влади у чернігівському регіоні. Можу сказати, що на нашу пропозицію співпраці відгукнулося вже кілька районів Чернігівщини».

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»

Комментариев нет:

Отправить комментарий